24/7/365 bereikbaarinfo@s-trans.nl+31 (0) 20 210 1744

Opzoek Naar Transport?
Bel Ons Nu

+31 (0)20 210 1744

On Board Courier

On Board Courier nodig? Heeft een zending met extreem veel spoed?   

Stelt u eens zich voor; er staat een machine stil in Thailand omdat er een onderdeel kapot is gegaan. Dit onderdeel moet met spoed richting Thailand, omdat de gehele fabriek draait op deze ene machine. U kunt ervoor kiezen het onderdeel te versturen met een koeriersdienst, maar de kans op vertragingen of lange aankomsttijd is hier te verwachten. 

De snelste mogelijkheid om dit onderdeel in het land van bestemming te krijgen is dan ook met een On Board Courier service van S-Trans Sneltransport. Een ervaren koerier begeleidt uw zending persoonlijk en neemt het pakket mee in de handbagage of checkt het in als ruimbagage.

S-Trans Sneltransport is een gecertificeerde en erkende luchtvrachtagent die de volgende on board courier services aanbiedt als oplossing voor dergelijke problemen:

Door to Door Service               

Een ervaren on board courier haalt het pakket op en gaat rechtstreeks naar Schiphol Airport, of andere luchthaven als deze een snellere vlucht hebben. De on board courier neemt het pakket mee als handbagage of checkt het in als ruimbagage en vliegt mee naar de luchthaven van bestemming. In het land van bestemming meldt de on board courier zich bij de Douane op de luchthaven en voldoet eventueel inklaringskosten ter plaatse. Hij vervolgt zijn weg naar het door u opgegeven afleveradres en overhandigt het pakket aan de door u opgegeven contactpersoon.

Tijdens een dergelijk transport is de on board courier (OBC) altijd direct bereikbaar, u ontvangt het mobiele nummer van onze koerier, zodat u te allen tijde onze koerier kunt bereiken. 

Door to Airport Service

Ook bij deze On Board Courier service haalt de luchtvracht koerier uw zending op en gaat rechtstreeks naar de geselecteerde luchthaven. Hierbij neemt de On board courier de zending mee als handbagage of checkt de zending in als ruimbagage. De koerier meldt zich in het land van bestemming bij de Douane om eventuele inklaringkosten te voldoen en geeft het pakket af aan uw contactpersoon die de on board courier op wacht op de luchthaven geselecteerde luchthaven.

Airport to Airport Service 

Bij deze on board courier service brengt u zelf het pakket naar de luchthaven en overhandigt het daar aan onze ervaren koerier. De on board courier zal het pakket begeleiden naar de eindbestemming en overhandigt het daar aan de door u opgegeven contactpersoon. Eventuele inklaringskosten zal de koerier voldoen bij de Douane op de luchthaven van bestemming.

De mogelijkheden met een On-Board-Courier zijn eindeloos voor ons.

Naast bovenstaande varianten is er natuurlijk veel meer mogelijk. We denken met u mee en zoeken naar de snelste mogelijkheid om uw pakket in het land van bestemming te krijgen. Let er wel op dat ADR / gevaarlijke goederen nooit meegenomen kunnen worden als handbagage of ruimbagage.

S-Trans Sneltransport levert deze On Board Courier Service 24 hours per day, 7 days per week. 

Wij bieden u alle mogelijkheden aan en denken altijd met u mee.

Contacteer ons voor On Board Courier:

Telefonisch: +31 (0) 6 3633 5583 (24/7 available)

E-mail: obc@s-trans.nl