24 hours per day, 7 days per week support | 7 dagen - 24 uren beschikbaar
Contact us: +31 (0) 20 210 1744

AOG Services

 

Aircraft On Ground (AOG)

24 hours per day, 7 days per week

Afbeeldingsresultaat voor aog services

Aircraft on Ground (AOG) is een term die gebruikt wordt als een vliegtuig aan de grond staat met technische problemen. Wij, S-Trans Sneltransport, worden ingeschakeld bij het vervoeren van een essentieel onderdeel dat het vliegtuig aan de grond houdt.

Deze zendingen zijn erg cruciaal en worden daarom met extra aandacht en expertise opgepakt. Dit wordt gedaan vanuit onze speciale AOG-desk die gevestigd is in Breda en in de buurt van Schiphol. Zodra wij een melding krijgen van het benodigde onderdeel wordt een van onze dichtstbijzijnde chauffeur ingeschakeld. Wij verlenen deze AOG service zowel nationaal als internationaal. Bij internationale AOG zendingen wordt er een On Board Courier (OBC) ingeschakeld om u nog sneller van dienst te kunnen zijn.    

Ook maken wij gebruik van diverse certificaten en bevoegdheden om zo snel mogelijk de passage op Schiphol te passeren. Daarnaast beschikt S-Trans Sneltransport over een ADR Certificaat, waardoor het mogelijk is om onderdelen te vervoeren waarbij een ADR certificaat vereist is. Hierbij kunt u denken aan brandbare/explosieve onderdelen. 

S-Trans Sneltransport levert deze AOG service 24 hours per day, 7 days per week. Wij bieden u alle mogelijkheden aan en denken altijd met u mee.

Contacteer ons voor Aircraft On Ground (AOG Service):

Telefonisch: +31 (0) 6 3633 5583 (24/7 available)

E-mail: [email protected]

Call Now Button