24 hours per day, 7 days per week support | 7 dagen - 24 uren beschikbaar
Contact us: +31 (0) 20 210 1744

Pharma

Farmaceutisch

Heeft u medicijnen die veilig en onder bepaalde voorwaarden vervoerd moeten worden? Dan is S-Trans uw partner. Uw medicijnen vervoeren wij geconditioneerd. Altijd de juiste temperatuursomstandigheden voor uw producten.

 

Healthcare

Uw monsters, weefsels of kweekjes op de snelst mogelijke manier afleveren? Aan laboratoria, ziekenhuizen, bloedbanken of botbanken? Naast just in time, is geconditioneerd vervoer vereist. Met de vervoersmogelijkheden van S-Trans Koeriersdiensten kiest u voor zekerheid, snelheid en professionaliteit.

Vaste temperatuur

Vereisen uw producten een constante temperatuur? Onze wagens hebben meerdere compartimenten. Dus kunt u producten met verschillende temperatuursbehoeften in één transport vervoeren. Dat is wel zo gemakkelijk. Uiteraard hebben wij onze koelvoertuigen voorzien van software zodat we de “coldchain” kunnen bewaken en monitoren.

GDP COMPLIANT

S-Trans Koeriersdiensten werkt volgens GDP normen (Goede Distributie Praktijken). Dit zijn normen die gelden voor opslag en distributie van geneesmiddelen, waarmee een correct en veilig traject van fabrikant en groothandel naar apotheker, ziekenhuis of particulier wordt gegarandeerd.

 

 
 
0
Aantal KM
0
Aantal spoedzendingen
Call Now Button