24/7/365 bereikbaar[email protected]+31 (0) 20 210 1744

Opzoek Naar Transport?
Bel Ons Nu

+31 (0)20 210 1744

Over ons

S-Trans is een jong en dynamisch transport,- en logistiekbedrijf met enthousiaste medewerkers, korte lijnen en een no-nonsense werkmentaliteit.

100% garantie!
Met in acht neming van overmacht, garanderen wij de koerierszending voor 100%. In principe krijgt u voor de duur van de rit een chauffeur met auto ter beschikking. De koerier is middels track & trace in beeld bij de planning. Uiteraard kan elke aanvulling welke u wenst tijdens de rit worden uitgevoerd. Uw zendingen worden indien gewenst gesplitst, geneutraliseerd etc.
Op afleveradressen wordt contact gelegd met de ontvanger, zonodig gewacht, of in uw opdracht elders geleverd bij afwezigheid van de ontvanger. Als het ontvangende bedrijf gesloten is bieden wij de meest efficiënte oplossing.

Wie zijn onze klanten
S-Trans kent een brede klandizie waaronder ziekenhuizen, (medische) groothandelsbedrijven, banken, rijks-instellingen, scholengemeenschappen, uitzendbureau’s, grafische bedrijven, van kleine zelfstandigen tot multinationals, transportbedrijven en internationale koeriersdiensten.

Duurzaam 

Als ondernemer doen wij ook een inspanning om met ons koeriersbedrijf toch zo min mogelijke CO2 uitstoot te veroorzaken. Dit om bij te dragen aan een schoner milieu voor nu en de volgende generatie. 

Wat doen wij ?

  • Combineren van zendingen
  • Kortste route via zorgvuldige planning
  • Schonere brandstoffen kiezen
  • Wagenpark wat voldoet aan minimaal euro 5-norm 
  • Files vermijden door middel van nachttransport.