24/7/365 bereikbaar[email protected]+31 (0) 20 210 1744

Opzoek Naar Transport?
Bel Ons Nu

+31 (0)20 210 1744

Koerier Breda

Koerier Breda

Snel en betrouwbaar wordt uw brief, pakket of pallet afgehaald en bezorgd volgens uw wensen bij het afleveradres. S-Trans Sneltransport kent de weg in Breda. 

Koerier Breda: uw juiste keuze voor een ervaren koeriersdienst in Breda.

Al jaren ervaring spoedtransport in en vanuit Breda,
chauffeurs die alle mogelijkheden van het centrum kennen.

S-Trans Sneltransport, dé koeriersdienst.
Onze specialiteit is en blijft het leveren van professioneel koerierswerk:
voor de duur van de rit heeft u de beschikking over een chauffeur met voertuig: de koerier vervoert uw spoedzending of materiaal dat met grootste zorg en 100% zekerheid
en levert op de betreffende plek aan de juiste persoon. De koerier in Breda is traceerbaar en bereikbaar voor aanvullende informatie.

Bel ons rechtstreeks: +31 (0)6 3633 5583
De ervaring leert ons dat u het meest gebaat bent bij rechtstreekse contact met onze planners.

Maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken om per e-mail een offerte aan te vragen. 

Tariefstelling: S-Trans Sneltransport richt de koerier tarieven op maat en binnen het budget van de klant. Wij kunnen u de zekerheden bieden die u mag verwachten van een koerier. Zo verkopen wij ook geen “nee” aan onze klanten. Onze planners informeren u graag, op basis van uw opdracht, vooraf de kosten van een rit.

S-Trans Sneltransport levert deze koerier service van en naar Breda 24 hours per day, 7 days per week.

S-Trans Sneltransport is dé koeriersdienst die u inschakelt als snelheid, kwaliteit en professionaliteit een must voor u zijn!

 

Regio Breda: uiteraard zijn wij u ook razend snel van dienst in en vanuit de omliggende plaatsen als oa: Dordrecht, Klundert, Made, Zevenbergen, Steenbergen, Oudenbosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Rucphen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Bavel, Oosterhout, Zundert, Rijen, Gilze, Alphen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Oss, ´s Hertogenbosch, Werkendam, Gorinchem, Zaltbommel, Geldermalsen. 

 
Geen velden gevonden.